Dela |

Lindt verkar ha lanserat två nya smaker på sina Lindt Excellence - Cranberry Intense och Caramel Intense.Jag är mest nyfiken på Cranberry - jag älskar tranbär! Lindt Excellence Raspberry Intense & Lindt Excellence Blueberry Intense är ju galet goda, deras bärchoklader brukar vara lyckade.


Måste köpas! Någon som smakat?Dela |

Mina föräldrar bjöd över mig på "chokladprovning", de hade nämligen fyndat några chokladkakor på IKEA av alla ställen. Det är alltså ingen kvalitetschoklad vi snackar om... men en ny budgetfavorit är ju alltid kul!

Förste choklad till provsmakning är Trumph Gourmet Bitter & Cocoa Nibs, som tydligen kostade 12 kr. Ja, ni hörde rätt. Tolv. Helt sjukt.

Morsan hade t o m tagit en bild åt bloggen! Hur gulligt är inte det hahaha...

Jag älskar ju chokladkakor med Cocoa Nibs! Därav min extra nyfikenhet på denna choklad.

Men alltså... ibland får man verkligen vad man betalar för, och det är nog fallet med denna choklad. Den har en ganska bränd smak och smakar inte särskilt mycket choklad alls. Gottegris som jag är slinker den såklart ned ändå, men det är verkligen ingenting jag rekommenderar för finsmakare. Eller chokladälskare för den delen heller.

Fint försök IKEA! Den andra chokladen var tydligen IKEA:s egna märke. Det kan verkligen bli spännande.

Fortsättning följer...Dela |

Marabou Premium har skapat en jättebra Facebook-fanpage för alla som älskar mörk choklad. Mörk choklad heter den, här kan man samlas och diskutera och lära sig mer.

Superbra initiativ tycker jag!


Min profilbild

Kontakt: chokladbloggen [at] hotmail.combloglovin

Skriv på uppropet: Återinför Magnum Double Chocolate

Bloggtoppen.se

Mat och Dryck

Reggad på Commo.se

counters for myspace


RSS 2.0