Julbaka med Valrhona?


Dela |

Om jag inte vore student så skulle jag lägga mina cash på lite sjysst Valrhona-choklad till julbaket!

 

Dessa chokladpluppar (eller vad man ska kalla det...) ska enligt uppgift vara superbra för bakning och finns i följande sorter:

Guanaja 70%

Andoa Noir 70%, ekologisk och fairtrade

Caraibe, 66%

Manjari, 64%

Jivara, 40%

Ivorie, 35%

 

Har inte exakta prisuppgifter, men skulle spontant säga att smakar det så kostar det...


Kommentarer
Postat av: Wesslantjej

Jivara och Manjari är helt fantastiska! Det smakar så super gott!! Jag skulle också lägga lite krut på Valrhona choklad...

2011-11-10 @ 17:35:39
URL: http://tjejenochlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Kontakt: chokladbloggen [at] hotmail.com



bloglovin

Skriv på uppropet: Återinför Magnum Double Chocolate

Bloggtoppen.se

Mat och Dryck

Reggad på Commo.se

counters for myspace


RSS 2.0