Brandt Miniskorpor Mörk Choklad


Dela |


Öppnade en påse till eftermiddagsfikat - några chokladskorpor och lite te, blir det mycket bättre?

Det första som slår mig är att de, till min stora lättnad, definitivt inte har snålat med chokladen! Härligt att se några som öser på. Chokladen är helt klart godkänd, ovanligt bra och rik chokladsmak för att vara kex/kaka. Det är en intressant kontrast som fungerar förvånansvärt bra - skorpan, vardagsmellanmålet, och chokladen, som lyxar till känslan en hel del. Varken skorporna eller chokladen känns särskilt söta, trots att skorporna enligt innehållsförteckningen innehåller en hel del socker.

Skorporna skulle jag vilja säga liknar Cloettas mörka kexchoklad i smaken, men enormt behändigare. Jag kan inte annat än älska formatet - det är nog det bästa (och farligaste) med skorporna. En skorpa passar perfekt i munnen och inget smul och dräll.

Det är just sådana här saker som är riktigt förrädiska - du öppnar påsen för att ta ett litet litet yttepytte snacks, men rätt vad det är sitter du och famlar i en tom påse.

Skorporna finns i tre smaker: Mörk Choklad, Choklad och Kokos. Kommer recensera även de andra inom en snar framtid... håll utkik!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Kontakt: chokladbloggen [at] hotmail.com



bloglovin

Skriv på uppropet: Återinför Magnum Double Chocolate

Bloggtoppen.se

Mat och Dryck

Reggad på Commo.se

counters for myspace


RSS 2.0