Sliskig chokladkräm från Chokladimporten


Dela |

 

När vi var på Chokladfestivalen provade vi denna chokladkräm från Chokladimporten. Jag tycker sällan att chokladkräm blir bra? Det blir  oftast väldigt Nutella-liknande, = sötsliskig, trots att det inte innehåller hasselnötter eller något dylikt. Det gällde även denna - vet inte om det är den smöriga konsistensen som bidrar, men det kändes väldigt sliskigt! Och vad ska man ha det till egentligen? Typ bre på kex?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Kontakt: chokladbloggen [at] hotmail.com



bloglovin

Skriv på uppropet: Återinför Magnum Double Chocolate

Bloggtoppen.se

Mat och Dryck

Reggad på Commo.se

counters for myspace


RSS 2.0