Choklad hos Yrkesbagare


Dela |

Yrkesbagare är en yrkeshögskoleutbildning för bagare och konditorer som är på 45 veckor och sen kan man göra massa goda praliner. Ungefär. Tycker pralinerna verkade fantastiskt proffsigt gjorda med tanke på att det var studenter som kom på dem. En spännande smak på pralin var den med messmör. Ytterst oklart tyckte jag och kollegan, men rolig idé.

 

Vad är den konstigaste pralinsmaken ni vart med om?

 

 


Kommentarer
Postat av: Linda Mpili

Ingen ny idé. Åre har ju såna strutar med messmör.

2011-10-27 @ 10:08:45
URL: http://metrobloggen.se/lindampili

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Kontakt: chokladbloggen [at] hotmail.com



bloglovin

Skriv på uppropet: Återinför Magnum Double Chocolate

Bloggtoppen.se

Mat och Dryck

Reggad på Commo.se

counters for myspace


RSS 2.0