Mikrochokladkaka i kopp
Jag hittade ett spännande recept på fem-minuters chokladkaka i kopp som jag var tvungen att pröva!

Du behöver:
4 msk vetemjöl
4 msk socker
2 msk kakao
1 ägg
3 msk mjölk
3 msk olja

Detta behöver du...

... och en kopp. :)
Gör så här:
1. Mixa socker, mjöl och kakao. Blanda gärna med gaffel, då klumpar det sig lite mindre.

2. Tillsätt ägg, olja och mjölk och rör runt! Gärna med gaffel.

3. In i mikron! Kör på högsta effekt (900-1000 W) i 3 minuter.


Omdöme: Men titta på det här. It ain't pretty. Och tyvärr smakar det inte heller gott. Jag tror det är olivoljan som är problemet, det skulle säkerligen bli godare med smör. Ska jag pröva det igen så blir det med smör, för det här gick tyvärr inte alls att äta. Synd, för det är väldigt enkelt och en kul idé.
Kommentarer
Postat av: Erica
Ja, det var synd att den inte gick att äta, då jag tycker att det var en väldigt rolig idé. =)
Postat av: Yvonne
Det kanske funkat bättre med en mer neutral olja, typ rapsolja?
Postat av: frida
jag har testat med smör istället för olivolja. det blev faktiskt gott :)
Postat av: Suss
Jag testade med smör, tyckte inte den blev god i alla fall. Jag slängde min efter bara några tuggor, den smakar inte alls mycket choklad!
Trackback