Chokladbollsfrågan


Dela |

bild
Hörrni! Jag som chokladtönt sitter här och undrar. Är det bara jag som tycker att chokladbollar endast skall finnas samt förtäras med kokos på??? Eller är det pärlsocker? Läste på någon blogg att man borde ha strössel??
Så tell me, hur ska det vara egentligen??


Kommentarer
Postat av: Jonna LP

Kokos for sure!

2011-03-01 @ 21:04:50
URL: http://jonnalp.blogg.se/
Postat av: Jenny

KOKOS, KOKOS, KOKOS, KOKOOOOOOOOSSSS!!!! Inget annat!

2011-03-01 @ 21:43:11
Postat av: camilla

Kokos :D

2011-03-01 @ 21:58:33
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: a

kokos!

2011-03-01 @ 22:05:17
Postat av: Anonym

KOKOS!!



Men strössel kan jag förstå rent dekorativt! Det blir supersnyggt att titta på om man kombinerar färgerna rätt :)

Sen är jag en cupcakenörd också och där handlar det 80% om the look! ;)

2011-03-02 @ 22:19:21
Postat av: evelina

Kokos ska det vara! med pärlsocker blir det bara...äckligt.

haha.

tack för en bra blogg, chokladälskare som vi är! :)

2011-03-03 @ 20:08:31
Postat av: Mi

Pärlsocker såklart :P

2011-03-06 @ 22:12:55
Postat av: Mumsan

Inget annat än kokos!

2011-04-12 @ 16:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Kontakt: chokladbloggen [at] hotmail.com



bloglovin

Skriv på uppropet: Återinför Magnum Double Chocolate

Bloggtoppen.se

Mat och Dryck

Reggad på Commo.se

counters for myspace


RSS 2.0