Polly Rocks från Cloetta


Dela |


bild

Ni vet polly? Har nog egentligen bara ätit den klassiska varianten, och även det var cirkus hundra år sedan. Nu har Cloetta i samarbete med Dregen lanserat en ny smak med choklad, lakrit och citron. Har t o m för mig att jag sett den ute i affärerna.

Personligen hatar jag lakrits mer än mycket annat, så det är ingenting jag kommer att äta, men ni andra kanske är sugna?


Kommentarer
Postat av: tjofftjoff

Jag äter typ aldrig lakrits.. bara vissa gånger det funkar. Typ på mjukglass :P Kanske får testa den där :) jag provade nyss den med vita och rosa pollys.. smultron och det där :) De var goda :D

2011-10-02 @ 13:44:31
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: Alexandra - kärlek på tallrik

Jag är inte heller ett lakritsfan, men jag kan ju aldrig hålla fingrarna borta från nya produkter! Hmm... Får se om jag vågar prova, har gått och fingrat på dem ett tag nu ;)

2011-10-02 @ 14:21:21
URL: http://karlekpatallrik.wordpress.com
Postat av: Kajsa

Jag tyckte de var jättegoda! Och smakerna blev ännu bättre när man blandade dem, alltså ta både citron+lakrits på samma gång eller citron+choklad och så.. Rekomenderas!!!

2011-10-02 @ 16:05:11
Postat av: camilla

jag älskar lakrits och jag älskar choklad men tillsammans tycker jag inte det är något vidare:P så kommer nog inte testa dessa (om jag inte blir bjuden haha)

2011-10-02 @ 19:59:43
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Wesslantjej

Mums till dessa.. Jag smakade dem samma vecka som min affär ställt ut dem i butiken. Jag tycker att det var roligt med några olika smaker i en och samma påsen, som Polly sommar. Kommer köpas igen..



Underbar blogg btw ni har!

2011-10-03 @ 12:48:35
URL: http://tjejenochlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Kontakt: chokladbloggen [at] hotmail.com



bloglovin

Skriv på uppropet: Återinför Magnum Double Chocolate

Bloggtoppen.se

Mat och Dryck

Reggad på Commo.se

counters for myspace


RSS 2.0