Mer varm choklad


Dela |

 

Det kan tyckas konstigt att jag bombarderar er med varm choklad-inlägg just nu, men här i Stockholm är det i alla fall riktigt regnigt och ruggigt. När kommer våren som alla tjatar om egentligen? Hur som helst - regn och rusk - då passar det med varm choklad!

Varm choklad går ju verkligen att variera i oändligheten. Idag testade jag att bryta ned både vit och mörk choklad, vilket tyvärr gav en ganska grådassig konstistens, men ändock blev väldigt gott! Hade dock en tendens att segmentera sig lite.


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hej! Har du provat att sätta i marsmallows i varm choklad? Det är gott!

2011-04-11 @ 12:18:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min profilbild

Kontakt: chokladbloggen [at] hotmail.com



bloglovin

Skriv på uppropet: Återinför Magnum Double Chocolate

Bloggtoppen.se

Mat och Dryck

Reggad på Commo.se

counters for myspace


RSS 2.0